ERZİNCAN / MERKEZ - Göktürk İlkokulu

May

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün projesi kapsamında sinemaya gittiler.

May

Okulumuz Okul Sporları Satranç Takımı öğrencileri (Enes DAĞAŞAN, Semih YİLMAZ, Ahmet Said KARAKAŞ, Taha SARICAOĞLU ve Fehmi Can KAYA) Türkiye Satranç Federasyonu Erzincan İl Temsilciliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen 2019 Okul Sporları Satranç Takım Turnuvasında, katılan 24 okul içinden 4. olmuştur. Kupaları ve madalyaları Erzincan Satranç İl Temsilisi Murat Burak SAN tarafından turnuva sonunda öğrencilerimize takdim edilmiştir. Okulumuzda yapılan törende Okul Müdür Yardımcımız Sami MUŞLU öğrencilerimizi tebrik ederek, gelecek yıllarda da  bu başarıların katlanarak devam etmesi dileklerinde bulunulmuştur.

May

"Spor ve Sağlıklı Beslenme" konulu değerler eğitimi kapsamında okulumuz öğrencileri ortaklaşa spor faaliyeti gerçekleştirdi.

May

Okulumuz öğrencileri ebru kurslarına katıldılar.

May

Okulumuz 4.ncü sınıf öğrencileri Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı kurslarına katılarak kişisel gelişimlerine katkıda bulundular.

May

Okulumuzda 23 Nisan coşkuyla kutlandı.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine obezite konulu seminer verildi.

Şbt

Evde eğitim  gören Rabia ÇALIŞKAN adlı öğrencimizin, I. dönem karnesini okul müdür yardımcımız Sami MUŞLU öğrencimizi  evinde ziyaret ederek verdi.

Şbt

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri " Ekmeğimi Emeğimi İsraf Etme" e-twining projesi kapsamında evlerinde atılmayı bekleyen ekmekleri değerlendirerek, bu ekmeklerden yeni yiyecekler hazırladılar. Hazırladıkları yiyecekleri sergileyerek projelerini sonlandırdılar.

Nis

Erzincan Belediyesi Başkanı Cemalettin BAŞSOY okulumuzda sergilenen "Kurtuluş Yılları" konulu resim  sergisini ziyaret etti.

Nis

Okulumuzda Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında 2/A sınıfının hazırlşadığı "Kurtuluş Yılları" temalı resim ve  eşya sergisi yapıldı. Okul velilerinin büyük ilgi gösterdiği serginin sonrasında gelen davetlilere 2/A sınıfı velilerinin hazırladıüğı buığday çorbası ikram edildi.

Nis

Okulumuzda Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin açılışının 98.ci yıl dönümü yapılan etkinliklerle kutlanıldı.

Nis

Okulumuzda Nisan ayı değerler eğitimi  kapsamında hazırlanan eTwinning projesi olan "Atık Yağları Dökme, Geleceğimi Kirletme!" projesi kapsamında okulumuz öğrencileri Okul Müdür Yardımcımız Sami MUŞLU liderliğinde mahallemizdeki haneleri gezerek atık yağları topladılar. Toplanan atık yağlar mahalle muhtarlığımızdaki atık yağ deposuna götürülerek mahalle muhtarımıza teslim edilmiştir.

Nis

Okulumuzun bahçesine, ilkbaharın gelmesiyle birlikte Okulumuz Müdürü Salim Atlı ve öğrencilerimiztarafından  ağaç dikimi gerçekleştirildi. Ağaç dikimi yapılan alana, çim ekilerek yeşillendirilerek okulumuz çevresi yeniden düzenlenecektir.